NL / EN

Loopbaanontwikkeling

Loopbaanontwikkeling via Nobleo
 
Bezig zijn met waar je goed in bent is leuk en is dé drijfveer achter onze talentdevelopment-coaching.
Om jouw ambities en je talent te verwezenlijken bieden we je een uniek en op maat gemaakt individueel traject aan dat gebaseerd is op de nieuwste inzichten uit de positieve psychologie en talent ontwikkeling. Dit richt zich op de dingen waar je energie van krijgt en die je graag doet. Uit onderzoeken blijkt dat het effectiever is om beter te worden in je talent dan in wat je niet leuk vindt. Omdat je als consultant daarnaast wil kunnen beschikken over vaardigheden die je nog niet hebt, helpen we je ook deze te ontwikkelen.

Wat kun je verwachten?

Door middel van een uitgebreid talent assessment en analyse gesprekken richten we ons bij de loopbaanbegeleiding volledig op de identificatie van jouw talent en ambities. Dit levert inzicht op om te onderzoeken in welke mate jij je talent al gebruikt en hoe dat nog beter kan in je huidige opdracht.
Elke zes weken heb je een individuele afspraak met je talent development coach die met je werkt op basis van vertrouwelijkheid. Op die manier kan alles wat je belangrijk vindt aan bod komen.
Samen met je persoonlijke coach stel je een Talent Ontwikkel Plan op. Hierin werk je uit wat je wil ontwikkelen op vakinhoudelijk en softskills gebied. Samen met je manager en coach geef je jouw loopbaan vorm binnen de missie en visie van Nobleo en maak je afspraken over de aanpak.
Voor de ontwikkeling van je talent maken we gebruik van verschillende methoden zoals 360 graden feedback en de reflected best self methode (een manier om inzicht te krijgen in je sterke punten). Via de leerstijl die bij jou past ontwikkel jij je talenten in het tempo dat door jou bepaald wordt.

Het draait dus om maximaliseren van dat waar je sterk in bent en waar je energie van krijgt.
Door onze jaarlijkse beoordeling op basis van onze kernwaarden blijven jouw ambities en de doelen van Nobleo goed op elkaar afgestemd.
 
Ben jij misschien onze nieuwe collega? Bekijk hier onze vacatures!