NL / EN

Medewerkers vertellen


Een voorbeeld van een enthousiaste medewerker vindt u hieronder:

Gerard Dunning creëert en ontwikkelt hightech-innovaties 

Gerard Dunning ontdekte tijdens het bouwen met lego en meccano al op jonge leeftijd zijn grote passie voor techniek en dingen creëren. Daarom is hij na de middelbare school aan de Technische Universiteit Delft biomechanische engineering gaan studeren. “Na mijn master heb ik daar tijdens een vierjarig PhD-programma nog een exoskelet armprothese voor dagelijks gebruik ontwikkeld. Al tijdens dat project ben ik bij Nobleo Technology opgevallen en hebben ze mij gevraagd om bij hen te komen werken als mechanical designer.”
 
Verbreden richting hightech
“Mijn belangrijkste reden om voor Nobleo te kiezen, is de mensgerichte cultuur. Verder werken zij voor opdrachtgevers met zowel innovatieve als uitdagende projecten, zoals de telescopen waar ik aan meegewerkt heb op de optomechatronische afdeling van TNO via Nobleo Technology. Nu werk ik aan een aantal interne projecten. Na de specialisatie in medische prothesen, wil ik mij de komende jaren graag verbreden richting andere hightech-disciplines. Verder deel ik de ambitie van een aantal Nobleo-collega’s, om behalve op locaties van opdrachtgevers te werken ook samen interne projecten te gaan realiseren.”
 
Alles is bespreekbaar
“Een andere reden om bij Nobleo Technology te gaan werken, is de vrijwel ongelimiteerde mogelijkheid die wij krijgen om jezelf verder te ontwikkelen. Daarbij is echt alles bespreekbaar, zoals mijn wens om net als tijdens de promotiejaren colleges te blijven geven en studenten te begeleiden bij afstudeeropdrachten. Maar ook aanvullende opleidingen volgen om je softskills te ontwikkelen. Iedereen wordt door een ervaren persoonlijke coach begeleid en gestimuleerd om de eigen talenten optimaal te benutten en verder te ontwikkelen.”
 
Repair & create cafés
“Behalve werken aan innovaties voor klanten, delen wij regelmatig onze kennis en ervaringen tijdens ‘repair & create’ cafés op kantoor. Daar kun je een defect apparaat mee naar toebrengen om samen te repareren en ideeën bespreken voor interne projecten. Verder zien we elkaar tijdens de jaarlijkse familiedag, barbecues in de zomermaanden en een gezamenlijke wintersport. Dat was voor mij afgelopen winter een ideaal moment om alle nieuwe collega’s in korte tijd te leren kennen.” 


Benieuwd geworden naar aanleiding van dit interview? Bekijk onze vacatures hier